Vinaora Nivo Slider 3.x

De ceremoniemeester van de avond. Jan Bart Wilschut (1963) studeerde politicologie in Amsterdam. Als free-lance journalist werkte hij voor Vrij Nederland, HPde Tijd en De Groene Amsterdammer om daarna als verslaggever bij Omroep Gelderland in dienst te gaan.

In 1993 was hij oprichter van Stichting de Dialoog, bureau voor interactieve beleidsvorming. In 1999 ging hij zelfstandig verder met het opzetten en leiden van debatten voor tal van organisaties. Van RABO bank tot Hockeybond en van Woningbouwcorporaties tot verschillende politiekorpsen. Wilschut voelt zich thuis in de zaal om samen met het publiek er een energieke bijeenkomst van te maken. Naast debatleider was Jan Bart een kleine vier jaar wethouder in Rheden en tot september 2012 directeur van de Regio Achterhoek.

De sprekers

 • Iwan Spekenbrink

  Iwan Spekenbrink is CEO van de Nederlandse wielerploeg Team Sunweb. Sinds 2008 vormt en kneedt hij het team van renners en werknemers die volgens een duidelijke visie samenwerken. De formule waar Spekenbrink zich aan vasthoudt is: P=P+P dat staat voor Performance = People + Plan. “Heel simpel, eigenlijk", zegt hij zelf, “De juiste mensen op de juiste plaats en een uitgekiend plan."

 • Carlijn Leenders

  In samenwerking met een grote groep Deventer organisaties heeft Carlijn in 2018 in opdracht van de VVV het 'Merk Deventer' ontwikkeld. Als citymarketeer van de nieuwe organisatie Deventer Marketing i.o. werkt zij nu aan de marketing van Deventer als fijne plek om te wonen, ondernemen, werken, studeren en bezoeken.

 • Eddy van Hijum

  Eddy van Hijum (CDA) is gedeputeerde voor de portefeuille Economie. (Delft, 1972) studeerde Bestuurskunde (1990-1995) en promoveerde (2001) aan Universiteit Twente. Hij werkte van 2001 tot 2003 als senior adviseur bij PricewaterhouseCoopers en als manager bij KPMG.

 • Jan Bart Wilschut

  De ceremoniemeester van de avond. Jan Bart Wilschut (1963) studeerde politicologie in Amsterdam. Als free-lance journalist werkte hij voor Vrij Nederland, HPde Tijd en De Groene Amsterdammer om daarna als verslaggever bij Omroep Gelderland in dienst te gaan.

 • Ed den Besten

  Ed den Besten, Voorzitter Deventer Economisch Perspectief (DEP), lanceert de economische uitvoeringsagenda. Het Deventer Economisch Perspectief (DEP) is een hecht strategisch samenwerkingsverband in de gemeente Deventer die zich inzet -naast en met de bestaande samenwerkingsverbanden- om krachten en initiatieven te bundelen vanuit ondernemers, kennisinstellingen en overheid. Met als doel de economische groei en werkgelegenheid in Deventer te versterken

 • Thomas Walder

  Wethouder Gemeente Deventer - D66. In Deventer ben ik wethouder namens ‘slechts’ één partij, maar die mentaliteit van het oprecht willen begrijpen van andere partijen wil ik er graag in houden.

De winnaars!

overall

Overall

Value2Health

Wim Smit

starter

Starter

Sync Ok

Lieke Landré

aanjager

Aanjager

VVV Deventer

Hein te Riele

houd me op de hoogte

Wilt u weten hoe het programma eruit komt te zien en wilt u de verkiezingen op de voet volgen? Laat dan hier uw e-mailadres achter.

Partners

logos netwerkpartners1logos netwerkpartners2logos netwerkpartners3vno ncw